Skip to content

WORKSHOP

CATERING

CURSUS

BBQ Catering in Amsterdam, Zaandam en de Zaanstreek

Bent u op zoek naar BBQ catering in de omgeving van Amsterdam, Zaandam en de Zaanstreek? Rob van Leeuwen kan u voorzien van de heerlijkste gerechten. Als echte grillmaster heeft hij een passie voor het koken op open vuur. Hij is een specialist in en weet als geen ander welke technieken en bereidingswijzen zorgen voor de beste smaak.

BBQ catering voor bruiloften en partijen

Uw bruiloft is een fantastische en bijzondere dag, daar hoort ook een bijzondere maaltijd bij. Wilt u op uw bruiloft een uniek diner dat net even verder gaat dan reguliere catering? Kies voor BBQ catering. Rob van Leeuwen is een echte expert die niet alleen heerlijke gerechten klaarmaakt op open vuur maar er ook een waar spektakel van maakt. Hij verzorgt en ontzorgt jullie op deze speciale dag met een fantastisch barbecue diner. Dit kan zowel in buffetvorm als family style. Er komt veel kijken bij het organiseren van uw trouwdag. Om alles goed te regelen plant Rob een datum met u in zodat de wensen rustig besproken kunnen worden. Als uw ceremoniemeester of weddingplanner de leiding heeft pakken wij de culinaire wensen samen op.

Vrijdag middag borrel

Veel bedrijven vieren het einde van de werkweek met een gezellige vrijdagmiddagborrel. U bedankt uw medewerkers dat ze zich weer een week lang hard ingezet hebben. De laptop kan wat eerder uit en u heeft de tijd om in een informele setting met elkaar in gesprek te gaan. Gewoon gezellig kletsen over van alles en nog wat en elkaar beter leren kennen. Een heerlijk moment dat goed is voor de werksfeer. De vrijdagmiddagborrel is het ideale moment om uw collega’s beter te leren kennen. Zo heeft u nou eenmaal vaker contact met de ene collega op kantoor dan de ander die in de buitendienst werkzaam is. In een gezellige sfeer is het ijs meestal al snel gebroken. Bij een vrijdagmiddag borrel horen niet alleen lekkere drankjes maar ook mooie hapjes en snacks. Rob van Leeuwen bereidt deze op houtskool en hout, voor extra veel smaak en beleving.

BBQ Workshop omgeving Amsterdam, Zaandam en de Zaanstreek

Wilt u niet alleen genieten van een heerlijke maaltijd en hapjes van de barbecue maar zou u dit zelf ook wel willen beheersen? Tijdens een BBQ cursus in de omgeving van Amsterdam leert u de fijne kneepjes van het vak. Leuk voor een familiedag, vriendenuitje, vrijgezellenfeest of bedrijfsuitje.