Skip to content

WORKSHOP

CATERING

CURSUS

BBQ Cursus in Amsterdam, Zaandam en de Zaanstreek

Bent u op zoek naar een leuke groepsactiviteit in de omgeving van Amsterdam? Boek een BBQ workshop in de omgeving van Amsterdam, Zaandam en de Zaanstreek. Rob van Leeuwen heeft altijd al een passie voor grillen, bakken en braden op open vuur. Dit vuurtje is nog verder opgestookt na zijn deelname aan het TV-programma Grillmasters in 2016. De outdoor cooking specialist verzorgt workshops en cursussen voor bedrijven, vriendengroepen en families die graag echt goed willen leren barbecueën.

BBQ workshops, catering en demo’s

Van BBQ Catering in de omgeving van Amsterdam tot interactieve workshops en demo’s: bij Meat the Lion bent u aan het juiste adres. Rob heeft een slagers achtergrond van waaruit zijn hobby voor barbecueën is ontstaan. Na jarenlang in zijn vrije tijd cursussen en workshops te hebben verzorgd ging na deelname aan het TV-programma Grillmasters de knop om en heeft hij besloten om zich volledig op zijn passie te richten. Op een laagdrempelige manier laat hij u kennis maken met de verschillende technieken, bereidingswijzen en smaken. Tevens kan hij productdemonstraties verzorgen voor een groot publiek en evenementen.

Laagdrempelige BBQ workshop

Rob wilt u leren om thuis beter en makkelijker te koken op de barbecue. Er zijn zoveel mogelijkheden met betrekking tot koken op open vuur. Zo deelt de chef zijn inzichten en ervaringen met verschillende smaken, technieken en bereidingswijzen van vlees en vis. Door dit op een laagdrempelige manier te doen is de BBQ cursus geschikt voor ieder niveau. U zult versteld staan van wat u allemaal klaar kunt maken op de barbecue. Outdoor cooking is een echte beleving waar u niet alleen zelf van geniet, maar vaak samen met vrienden en familie. Hierdoor is het echt een sociale bezigheid. Door de verschillende technieken en bereidingswijzen die u tijdens de cursus aanleert wordt uw vocabulaire vergroot waardoor u nog veel meer heerlijke gerechten klaar kunt maken op de barbecue.

Barbecue catering omgeving Amsterdam

Geniet u liever van de lekkerste gerechten zonder dat u deze zelf klaar hoeft te maken? U kunt Meat the Lion inschakelen voor BBQ catering in de omgeving van Amsterdam, Zaandam en de Zaanstreek. Regel bijvoorbeeld BBQ catering voor tijdens de vrijdagmiddagborrel op kantoor of voor een gezellig bedrijfsfeest. Ook kan Rob van Leeuwen de catering voor uw bruiloft, feesten en partijen verzorgen. Hierbij wordt u volledig ontzorgd en hoeft u alleen maar te genieten van de heerlijke gerechten die van de barbecue afkomen.

Uiteraard is het mogelijk om elders dan alleen in de omgeving Amsterdam, Zaandam en Zaanstreek de workshops, cursussen en catering te verzorgen. Benieuwd wat ik kan betekenen? Neem vrijblijvend contact op!