Skip to content

WORKSHOP

CATERING

CURSUS

BBQ Workshop in Amsterdam, Zaandam en de Zaanstreek

Tijdens een BBQ cursus in de omgeving van Amsterdam, Zaandam en de Zaanstreek leert u onder begeleiding van Rob van Leeuwen om echt lekker te barbecueën. Of u nu een beginner of expert bent met de barbecue, de workshop is geschikt voor iedereen. Rob van Leeuwen heeft een passie voor het koken op open vuur en laat u kennismaken met een authentiek barbecue experience.

Barbecue workshop

De passie van Rob brengt hij graag op u over door middel van workshops, catering en demo’s. Rob deed dit al jarenlang met veel plezier in zijn “vrije” tijd. Na deelname aan het TV-programma Grillmasters in 2016 liep zijn hobby een beetje uit de hand. Hierdoor heeft hij de keuze gemaakt om zich volledig te gaan richten op het geven van workshops en cursussen. Ook voor BBQ Catering in de omgeving van Amsterdam, Zaandam en de Zaanstreek bent u bij Rob van Leeuwen aan het juiste adres. Vanuit zijn slagers achtergrond heeft hij zich gespecialiseerd en is er uiteindelijk een passie ontstaan voor barbecueën.

Leren koken als een pitmaster

Rob zijn specialiteit is vuurbeheersing en de ultieme garing. U kunt tijdens de BBQ cursus rekenen op een ervaren pitmaster. Rob van Leeuwen heeft namelijk op verschillende evenementen zijn sporen verdiend. Tijdens de BBQ workshop is het belangrijkste dat u met uw gezelschap geniet van het barbecueën. U leert dan ook hoe u de barbecue techniek volledig kunt beheersen. Na afloop weet u precies hoe heet de barbecue moet zijn om de lekkerste steak te bakken en hoe u ervoor zorgt dat het vlees altijd de juiste garing heeft. U maakt het ultieme barbecuegerecht onder het genot van een hapje en drankje. Na afloop heeft u alle handvatten om ook thuis de lekkerste gerechten te bereiden op de barbecue.

Workshops voor alle niveau’s

Het is Rob zijn missie om u beter en makkelijker te laten koken op de barbecue. Outdoor cooking is een gezellige manier om tijd door te brengen met vrienden en familie. Doordat Rob u inzichten geeft en zijn ervaringen deelt met verschillende bereidingswijzen, technieken en smaken leert u om de lekkerste gerechten klaar te maken. Dit doet hij op een laagdrempelige manier, waardoor de cursus voor iedereen te volgen is. Ook als u nog geen of weinig ervaring heeft met het koken op de barbecue leert Rob u de fijne kneepjes. Tevens kan hij product demonstraties verzorgen voor een groot publiek en evenementen.

Uiteraard is het mogelijk om elders dan alleen in de omgeving Amsterdam, Zaandam en Zaanstreek de workshops, cursussen en catering te verzorgen. Benieuwd wat ik kan betekenen? Neem vrijblijvend contact op!