Skip to content

Wie is Meat The Lion?

Rob van Leeuwen heeft passie voor koken op open vuur en authentiek barbecue.

Deze passie brengt Rob graag over door middel van workshops, catering en demo’s.

Dit deed Rob al veelvuldig in zijn “vrije” tijd. Dit liep na deelname aan het TV-programma Grillmasters in 2016 een beetje uit de hand. De keuze is gemaakt om volledig hiermee door te gaan. Door de slagersachtergrond van Rob is er een specialisatie ontstaan die uiteindelijk de passie heeft veroorzaakt.

WORKSHOP

CATERING

CURSUS

Workshops

Mijn missie is om degene die thuis de barbecue bedient beter en makkelijker te laten koken.

Ik geef je inzicht en deel mijn ervaringen met diverse bereidingswijzen, technieken en smaken.

Uiteraard laagdrempelig, zodat ik het doel niet voorbij schiet. Tevens kan ik productdemonstraties verzorgen voor een groot publiek en evenementen.

Pittmaster

Mijn specialiteit is vuurbeheersing en garing. U kunt met uw bedrijf rekenen op een ervaren pittmaster, die zijn sporen heeft verdiend op verschillende evenementen.

Bruiloften en partijen

Wil je op jouw bruiloft een diner dat net even verder gaat dan reguliere catering?Ik verzorg en ontzorg jullie speciale dag met een fantastisch barbecue diner, in buffetvorm of family style.

Het organiseren van jullie trouwdag is een hoop werk. Om het goed te regelen, plannen we een datum zodat de wensen rustig besproken kunnen worden. Als een ceremoniemeester of weddingplanner de culinaire wensen behartigt, pakken wij dit samen op.

Demo’s

Wil je meer sfeer en beleving op de werkvloer?

Tijdens demonstraties wordt op professionele wijze een aantal gerechten en technieken getoond. Dit alles in overleg met u. Het doel is om het merk of uw onderneming in de schijnwerpers te zetten.

Vrijdag middag borrel

Het is vrijdagmiddag. Tijd voor een borrel! Zo gaat dat bij veel bedrijven aan het einde van de werkweek.

Je mag iets eerder je laptop uitzetten (yeah!) en hebt wat meer tijd om met elkaar in gesprek te gaan. Die gesprekken hoeven niet werkgerelateerd te zijn. Gewoon gezellig kletsen over van alles en nog wat. Heerlijk toch? En goed voor de werksfeer.

Met de ene collega kom je nu eenmaal vaker in contact dan met de andere. Denk bijvoorbeeld ook aan collega’s die in de buitendienst werkzaam zijn. Een vrijdagmiddagborrel is dan de perfecte gelegenheid om ook andere collega’s beter te leren kennen en feeling te houden met wat er nog meer binnen het bedrijf speelt. In een gezellige sfeer is het ijs meestal al snel gebroken.

Daar horen natuurlijk mooie hapjes en snacks bij die bereid zijn op kolen en hout. Dit maakt het nog leuker.

Productontwikkeling

Doordat ik in de afgelopen jaren veel kennis heb opgedaan in de versbranche, weet ik wat er speelt bij de consument. Daardoor ben ik ook in te zetten als het gaat om productontwikkeling dat aanslaat bij de consument. Uiteraard is barbecue mijn specialiteit. Echter, u kunt mij ook inzetten voor een breder assortiment.